Hírek

A Pusztakovácsi Közös Önkormányzati Hivatal júniusi, júliusi ügyfélfogadásával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom Somogyszentpál Község lakosait:

Tájékoztató (pdf)

Lakics Hajnalka
jegyző

Közlemény a Siófoki Tankerületi Központ illetékességi területén működő általános iskolák 2024/2025. tanévének első évfolyamára történő általános iskolai beiratkozás rendjéről

közlemény (pdf)

Értesítem a Lakosságot, hogy 2023.11.27-én (hétfő) 10.00-12.00 óra között várjuk a Polgármesteri Hivatalban a Rendszeres Gyermekvédelmi Kedvezményre jogosultakat! A pénzbeli támogatás kifizetése csak a Jogosult számára lehetséges a fent megjelölt időszakban! Meghatalmazást ezen a héten kérhet a Polgármesteri Hivatalban, ügyintézési időben!

Kérjük a határidő betartását!

Poszáné Szabó Edit
polgármester

Tisztelt Lakosság!  Somogyszentpál Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a szociális célú tűzifa támogatás szabályairól szóló 7/2023. (X. 10.) számú önkormányzati rendelete alapján, térítésmentes szociális célú tűzifára irányuló kérelmet 2023. október 31. napjáig lehet benyújtani a hivatal igazgatási irodáján igényelt nyomtatványon.

Kérünk mindenkit, a jogosultságot igazoló dokumentumot, a jövedelemigazolást vagy a nyugdíjszelvényt a személyes okmányokkal együtt hozzák magukkal.

Somogyszentpál Község Önkormányzata

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00