2020/TMOP/0089
Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft pályázati kiírásra önkormányzatunk 2020/TMOP/0089 támogatói okiratszámon sikeres támogatást nyert az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanokon illegálisan lerakott hulladékok elszállítására és a későbbiekben ennek megakadályozására.
 
Ennek eleget téve összesen 520 m3 hulladékot számoltunk fel, ami többnyire építési törmelék, vegyes és kisebb mértékben veszélyes hulladékból tevődött össze. Ebben a munkában részt vettek az önkormányzat által foglalkoztatott közmunkások is.
 
A lehetőséget nagyon szépen köszönjük, hiszen önerőből ezt nem tudtuk volna megtenni és így Somogyszentpál is hozzájárul a klíma stratégiához, hogy minél kevesebb CO2 és azzal egyenértékű üvegházhatást okozó gáz jusson a légtérbe.
 
Vigyázunk FÖLDÜNKRE!

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00