Polgármesteri köszöntő

poszane szabo editTisztelt Látogató!

Somogyszentpál Község polgármestereként üdvözlöm folyamatosan bővülő honlapunkon, amely bemutatja településünk múltját, jelenét és jövőjét. Kis falunk a Balaton Dél-nyugati üdülő övezetében, részben a Fehérvíz ősláp természetvédelmi területén található.

A csodálatos természeti környezet miatt a község fontosnak tartja a turizmus fejlesztését, emellett másik nagy feladatának tekinti környezetvédelmi szempontból is fontos kívánalmaknak megfelelő, ökogazdálkodás megvalósítását. Ennek érdekében a község vezetősége minden lehetőséget meg fog ragadni, így különösen mind a hazai, mind az EU-s pályázatok kiaknázását tekintő fő céljának.

A falu közösségének ereje az itt élők együttműködésében rejlik, minden embernek meg van a maga szerepe ebben a rendszerben. Szükség van vezetőkre, önkéntesekre, aktív közreműködőkre, gondozókra, gondozottakra. Fontos a falu életében a múlt, jelen, és a jövő is. Vannak a falunak adottságai, előnyei, hátrányai és vannak lehetőségei. Mindezek között kell megtalálni azt az utat, amelyen a legjobban és leggyorsabban lehet haladni, azon az úton, amely a falu töretlen fejlődését jelenti, lehetőséget adva az itt élő emberek minél jobb életkörülményeinek alakulásában, valamint a minél boldogabb jövőjük elérésében.

Önkormányzatunk fontos és kiemelt céljának tekinti a falu közösségi életének és az itt élő emberek életminőségének folyamatos javítását. Az itt élő emberek szívesen fogadják az ide látogató hazai és külföldi vendégeket egyaránt.

Ha honlapunk felkeltette érdeklődését, sok szeretettel várjuk Somogyszentpálon

„Ne azt keressétek, ami széthúz és megoszt benneteket, hanem azt, ami összeköt”
( Szent Pál Apostol)

Poszáné Szabó Edit
polgármester

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00