Kezdőlap
 • Somogyszentpál köszönti Önt!
  Somogyszentpál köszönti Önt!
 • Légifotók
  Légifotók
 • Kisvasút
  Kisvasút

  Keskenynyomtávú kisvasút Balatonfenyves és Somogyszentpál között, állandó menetrenddel.

 • Varjaskéri templomrom
  Varjaskéri templomrom

  Településünk látnivalói...

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Marcali Telephelyén meghatározó munkatársunk sajnálatos halálesete következtében kritikusra csökkent a Szülészet- Nőgyógyászati Osztályon rendelkezésre álló orvoslétszám. A Kórház – az ellátandó nők, anyák és újszülöttek biztonságát szem előtt tartva –, a marcali Szülészet-Nőgyógyászati Osztály tevékenységének szüneteltetésére kényszerül, 2016. szeptember 20-tól.

Ezen időponttól – a területi ellátási kötelezettségnek megfelelően – a Kaposi Mór Oktató Kórház központi telephelyén, Kaposváron történik a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás, míg a járóbeteg-ellátás továbbra is a Marcali Telephelyen, csökkentett óraszámban, zavartalanul folytatódik.

Megköszönjük az érintettek megértését.

Kaposvár, 2016. szeptember 15.

 

Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
Igazgatótanácsa

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 85/339-303

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00